Stödsamtal

Välkommen har du sett denna annons på facebook o instagram då har du kommit rätt. Det finns tider i livet då man behöver tala om sina tankar och sin situation med någon utomstående. Det är helt naturligt. Just nu erbjuder jag digitalt möte eller via telefonsamtal. Det finns tid på kvällstid eller dagtid. Vi börjar med ett samtal, sedan om Du vill ha fler så bokar vi nya samtal. Samtalen kan vara upp till 45 min.
Du betalar genom Swish eller bankbetalning till postgiro. Du kan kolla med din arbetsgivare om det ryms inom friskvård. Du betalar när vi börjar samtalet. Skicka ett första meddelande för att beställa ett samtal. Då får du info om betalning. 
Jag har jobbat som beteendevetare inom företagshälsovård i 17 år. Har mött tusentals i samtal om arbete och privatliv. Jag har skrivit boken Friskt Jobbat som handlar om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser.
Med mig kan du tala om allt. Stress, sorg, mobbning, skilsmässa, konflikt på jobbet och andra dilemman. Under mars, april, maj erbjuder jag stödsamtal på detta sätt. Nu när många isolerar sig och har svårt att gå till en mottagning får vi hitta andra sätt. Hör gärna av dig med en förfrågan. Välkommen!